Anni-Julia


FREELANCER  |  ILLUSTRATOR | ART DIRECTORUutiset ja mietteet


Uutisosiossa oleellisia päivityksiä liittyen yrityksen toimintaan sekä muut tapahtumat ja projektit yritystoiminnan ulkopuolella.


13.10.2020

Aivan mahtavaa on se, että pääsen pian Vanhan villatehtaan tiloihin uudelle työhuoneelle. Yläkerrassa kymmenen taiteiljaa ja muutenkin kuulemma todella kiva ja yhteisöllinen meininki.


8.6.2020

Korona on verottanut luovan prosessin luontaista kulkua jo ihan omalla ajatustasolla sekä tyrehdyttänyt hetken mielijohteesta otettuja yhteydenottoja. Onneksi vakituisia asiakkaita ja joitakin suurempia projekteja on, jotka auttavat tämänkin yrittäjän asioiden normaalia arkea. Toivottavasti toinen aalto ainakin suurimmilta osin pystytään välttämään ja päästään kaikki taas pian tekemään töitä lähes normaaliin tapaan!

18.2.2020

Uudella työhuoneella toista viikkoa. Vielä menee vähän aikaa totutella uuteen rytmiin, mutta kivalta tuntuu vähän vaihtaa maisemaa! Kevättä odotellessa.20.1.2020

Anni-Julia Oy siirtää toimintansa Hyvinkäälle helmikuusta 2020 lähtien! Eli huomio kaikki Hyvinkääläiset, ottakaa yhteyttä niin tehdään yhteistyötä!


29.11.2019

IKIKU Design on mukana Ornamo Design Joulussa Kaapelitehtaalla. Kaikki IKIKU Design -tuotteet olen suunnitellut itse.

IKIKU Design:
www.ikiku.fi

Lisää Ornamo Design Joulu -osallistujista:
https://www.ornamo.fi/fi/artikkeli/ornamon-design-joulu-2019-osallistujat/


28.11.2019

Instagram-tilini sisältö muuttui järkevämmäksi kokonaisuudeksi: tulen julkaisemaan kuukausittain vaihtuvalla aiheella Procreatella ja Ipad prolla tehtyjä kuvituksia ja luonnoksia.

︎ seuraa täältä26.11.2019

Loin uutisosion, johon tulen lisäämään oleellista tietoa yritystoiminnastani, asiakastyytyväisyydestä. Lisäksi tulen mainostamaan muita luovia projekteja ja tapahtumia, jossa
olen tavalla tai toisella osallisena.


All rights reserved | Anni-Julia Oy | contact@anni-julia.com | +358405327175