“Sekalainen sakki”

Muita projekteja


Itsensä kehittäminen on jatkuva prosessi. Erilaisia tapoja toteuttaa on monia, jonka vuoksi kokeilen aina uusia tyylejä ja tapoja toteuttaa mitä tahansa visuaalista.Muita tyylejä


Kuvitustyylejä on monenlaisia. Päätyylieni lisäksi teen myös alla olevilla toteutustavoilla kuvitusta. Aihe vapaa niin kuin muissakin kuvitustyyleissä!
Julisteita


Julisteen suunnitteleminen on aina yhtä mukava prosessi. On toteutustapa tai aihe mikä hyvänsä, lopullista tuotosta on aina kiva katsella. Julisteet sopivat hyvin julkisiin tiloihin, tilaa yritykselle omalla uniikilla aiheella tehty juliste.

Haiku sushiravintolalle tehty juliste juhlistamaan alueen (Mannerheimintie 22-24) kehittymistä vuonna 2018. Sekä samaisesta julisteesta julkaistu making of Kuvittaja-lehdessä.
Sekatekniikka, A3

Muraalit


Muraaleja voi toteuttaa ulko- ja sisätiloihin, liiketiloihin sekä julkisiin tiloihin kuten ravintoloihin ja työpaikalle. Teen aina väriluonnoksen asiakkaalle aiheesta ennen finaaliversiota. Maalaan projektorin kanssa, jolloin kuva pysyy alkuperäisen väriluonnoksen näköisenä. Muraalit on hyvä pitää 2-4-värisinä. Mitä sileämpi pinta, sitä tarkempi lopputulos on. Teen nyt sisätilojen muraaleja -30 % toteutuksesta työnäytemielessä.Anni-Julia Oy | contact(at)anni-julia.com | +358405327175